12 Mart 2010 Cuma

Gün kırk beş: Elektrik kesintisi




Bugün biraz geç kaldım. Özür dilerim. Sabah kalktım elektrikler kesilmiş, meğer onca fatura arasında bunu atlamışım. Dokuzda Talimhane'ye (pantalon ve kazakla) yollandım. 34.76 TL'lik faturamı ödedim, dönüşte Çılgın Dürümcü'den dürümümü de aldım. Yarın The Hall'deki Insomnia by Beck's vol:2 Seventies partisi için Garde Robe, Atlas Pasajı ve Terkos'a bakındım. Bir şey bulamadım. Az önce eve geri geldim.

Şimdi izim verirseniz biraz dinlenip dergi okumak, sonrasında da televizyondaki programlara takılmak niyetindeyim. Gece şunlardan birini beğenip gideceğim. Ya sizin planlarınız nedir?

4 yorum:

  1. Merhaba,

    Moda Blogları Karnavalı tarihinde ilk kez yapılan ancak pazarlama blogları başlığı altında daha önce bir kez yapılmış olan bir uygulamadır.

    Uygulama da, her hafta bir moda blogunun sahibi, içerik yayınlayacağı önceden tespit edilen bir tarihte ev sahibi bloğa bloğundan herhangi bir içerik ya da yeni yazdığı bir içeriği göndererek hem kendi bloğunu tanıtmış olacak hem de kendi de ev sahibi olma hakkını kazanacak.

    Bir nevi bunu Moda Blogları günü gibi değerlendirebilirsiniz.

    Bu çalışmaya katılmak isteyen bloglar 31 Mart tarihine kadar katılım taleplerini ulaştırmak durumdalar ve 5 Nisan Pazartesi günü ilk içerik yayınlanacak.

    Bunun dışında yine modayla ilgili sponsor çalışmam var. Bu sponsor çalışması kişisel bir maddi gelir sağlayacak nitelikte olmayacak sadece yazılarınızı okuyanlar arasında yapılacak bir çekilişle her hafta ufak hediyeler talebinde olacak takipçilerinize. Böylelikle hem marka açısından bloğunuz tanınmış, hem de takipçi açısından artış göstermiş olacaksınız.

    Ayrıntılı bilgi için: http://vitrinn.blogspot.com/2010/03/moda-bloglarnn-ve-takipcilerinin-says.html
    Size mail attım ancak geri dönüyor. Bana katılığ katılamayacağınızı bildiren bir mail atarsanız sevinirim.

    vitrinn@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. çoraplar harika,hatta mükemmel.

    YanıtlaSil
  3. çoraplar güzel ama bilekte pot oluşmuş yerli çorapçılar bu gevşek çuval gibi çorap üretmekten vazgeçmediler

    YanıtlaSil
  4. yaaaa bence super

    hemen bende lacağım bunlardan bu kadar değişik renkleri olduğunu bilmiyordum

    harika durmuşlar..

    bende alıcam

    YanıtlaSil