26 Mart 2010 Cuma

Gün elli dokuz: Akşama ne yapsak?




Kararım kesin. Bugün dışarı çıkıyorum. Gündüz evde dinlenme, öğle yemeği için soyalı tavuk, planlarından sonra önce Zeynep Erdoğan & Ayşe Deniz Yeğin dükkan açılışına, sonra da ver elini Asmalı Mescit Oldies & Goldies @ Klub Karaoke,White Rose Movement & Wufi @ Babylon ya da Archie Shepp Quartet @ Ghetto. Bakalım bizim grup nede karar kılarsa.

3 yorum:

  1. Şimdi haklı olarak; buyur gel ol zaman kolaysa sen çıkar 6 ayı aynı elbiseyle diyeceksin:) ama ben sadece elbisenin kullanıldığı günleri daha çok sevdim. Hani şort- etek gibi eklemelerdense; elbise çorap ikilisinin ceket, hırka, dolanıp farklı şekilelre sokulabilen şallar, ayakkabılar ve pek tabi şapkalarla uyarlanmasını daha çok seviyorum. bunların kullanımıyla çıkarttığın kombilne çok daha canlı ve yaratıcı ve doğal olarka da çekici geliyor bana. kısacası elbisenin siyah tshirt havasında kaybolduğu günlerdense, bir elbiseye her gün hayat verip " little black dressle harikalar yaratan kadın" halini daha çok seviyorum ben.:)

    YanıtlaSil
  2. mrh siz bana biraz Bennu Gerede'yi anımsatıyorsuz.zarif ve naif bir görüntünüz var
    bugün ki kıyafetiniz çok güzel.:))

    YanıtlaSil
  3. Her iki yoruma da katılıyorum. Elbiseden ziyade siyah tişört olarak kullanılmış gibi oluyor bu şekilde. Konseptin elbise olduğu için söylüyorum.
    Ve evet Bennu Gerede'yi anımsatıyor bir miktar..

    YanıtlaSil