23 Mart 2010 Salı

Gün elli altı: Fıstık yeşili




Güneşi gördüm, paltoları, ceketleri attım. Yazlıkları çıkardım. Üzerimde gördüğünüz geçen sezon Mango'dan almış olduğum muhteşem eteğim. Aynanın karşısına geçince elbiseye pek uydu. Çoraplar da yine Penti kreasyonundan. Fıstık yeşili.

3 yorum:

  1. bu kıyafet gerçekten kötü. ve ayağınızdakiler.. eteğin güzelliği öldürmüşsünüz bi kere.
    ayakkabı eksikliğiniz var sanırım, dikkat ettiğim kadarıyla..
    iyi bir gazetede röportajınız çıkıyorsa biraz daha özen göstermeniz gerekir. ve bu işin 'ben' değil de 'biz' işi olduğunu söylüyorsunuz birkaç kişinin özen göstermesiyle daha iyi kıyafetler, ayakkabılarla, daha iyi fotograflarla, daha iyi yazılarla 'daha eğlenceli' bir bloga dönüşebilir. siz de keyif alırsınız biz de.

    YanıtlaSil
  2. Üstte yorum atan arkadaşım bir kere yukardaki elbiseyi kombin etmek zevk meselesi , beğenirsin beğenmezsin bu senin bileceğin şey ama "gerçekten kötü" diyemezsin.Bir kere bu bloğun sahipleri bunu para vb. birşey için yapmıyorlar yani iyi bir gazetede çıkmalarının sebebi sadece ve sadece yaptıkları şeyi iyi yaptıklarından ve "özen" gösterdiklerinden.Ve son olarak o seni eğlendirmek zorunda değil neticede kendi bloğu , kendi için açmış ve o böylesinden "eğleniyor".Bu arada bloğun sahibi ile hiçbir ilgim de yok sadece böyle karşılıksız birşeyler yapan insanlara saygısızlık yapan kişilerden hiç hoşlanmıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker görünüyorsun :))

    YanıtlaSil