20 Mart 2010 Cumartesi

Gün elli üç: Hürriyet Cumartesi alın!




Bugün Sibel Arna beni yazdı. Bugün Sibel Arna beni yazdı.Bugün Sibel Arna bu işin aslını esasını yazdı (okuyunca göreceksiniz ki bu bir "biz" projesi aslında).

Röportajdan bir kuple hemen =)

Sibel Arna: Bir siyah elbise, 180 ayrı çorapla altı ay geçireceksiniz. Neden? Ne zorunuz var? Amacınız nedir?

Begüm: Bir gün evde oturuyorduk. Hazal, theuniformproject'in sayfasını buldu. Kıza bak muhteşem, hadi biz de buna benzer bir iş yapalım, sen giyin, ben de fotoğrafları çekip yazıları yazayım dedi. Ama farkımız olsun, biz çoraplarla bu işi kurtaralım. Zaten istesek de bu kızın kılıklarını beceremeyiz diye ekledi. O gün çekime başladık. ben kameranın karşısında, Hazal arkasında, heyecan doruk noktasında.

12 yorum:

  1. Affferin sana! Hakettiğin gibi olmuş! Şahane! Destekçinim.

    YanıtlaSil
  2. resim boyutu çok küçük olmuş...

    YanıtlaSil
  3. ama harika bir resim tablo gibim olmuş

    YanıtlaSil
  4. Süppper haber, harika kareler... Daha çok isteriz...

    YanıtlaSil
  5. yeni olmayan bir fikri, daha iyi bir hale de getiremeden..hatta tam aksine yardım amacıyla uygulanan harika bir fikri (uniformproject) amaçsız, vasıfsız ve alelade bir projeye dönüştürüp de neden gazeteye haber olmaya değer bulunabiliyorsunuz anlayabilmiş değilim. her gün kim buna dair bir yorum yapacak diye bakıyorum ama hiç ses yok, herkes (derçi yorum sayınız az ama)etkilenmiş görünüyor..fikrin yenilikçi olduğunu mu düşünüyorlar acaba?
    ama en azından hediye çorap sahibi olmanızı sağlayan bir proje olduğu için (ki bence asıl amaç da bu gibi imkanlardan yararlanabilmekti) sizin açınızdan faydalı bir "kopya proje"

    YanıtlaSil
  6. seni okudum.Seni okudum. Bugün hürriyette seni okudum. Bence eğlendirmek ve eğlenmek için güzel bi olay olmuş fikrin esinlenilmiş olması çok birşey değiştirmez:)

    YanıtlaSil
  7. ..::..güncel keyler..::..serialler..::..şifreler..::..

    ..::..bir çok antivirüs programının güncel serialleri ve keylerini bula bilirsiniZzzz..::..

    www.keylerr.blogspot.com
    ve
    http://bas-komutan-ataturk.blogspot.com/
    ve
    http://karizmatiks.blogspot.com/
    ve
    http://godiksozluk.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. ne keyi bunlar çorap ile ilgisi ne ya

    YanıtlaSil
  9. çok sevdim! hazal'ı bloglarda her zaman ayrı bir yerde tutmuş, yazdıklarını çoookkk severek okumuşumdur zaten her zaman! birlikte bu işe değer katmanız çok güzel. global ekonomik krize, moda ve tekstil sektörüne, çekimlere, photoshop'a, social network ve PRa harika harika göndermeler:))

    YanıtlaSil