6 Haziran 2010 Pazar

Gün yüz yirmi yedi: Dinlenme




Bugün, evde, dinleniyorum ben. Bütün gazeteleri önüme açtım, televizyonda da bütün saçma sapan programları buldum. Kafamı dinlendiriyorum. Bir de Pucca'nın kitabı var yanımda, yağmur izlemeyi birakınca da ona bakarım ben biraz. Oh ne güzel evde olmak!

5 yorum:

  1. Başlarda fazlasıyla ilgi çekici bir blogdu benim için. Artık sıradan olmaya başladı zira beyaz duvar önünde birbirinin kopyası pozlar veriyorsunuz sadece. Biraz canlanın lütfen. Bu bir moda blogu değil mi? Daha yaratıcı olmak gerekmez mi?

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum. artık cok sıkıcı olmaya basladı ve sürekli aynı sekilde gidiyo. corap yada etekle kombinliyosun.sıkılmıssın belli bize de yansıtıyosun

    YanıtlaSil
  3. ben de katılıyorum. son 20 gündür beyaz duvar önünde fotoğraf çekiliyor. Sanırım gerçekten sıkılmışsın. Ya da evin geri kalanında tadilat var. =)

    YanıtlaSil
  4. bence konbinasyonlar fena değil,hatta birkaç gündür çok iyi, soketler işi biraz basitlendirmiş gibi duruyordu.vermiş olduğun pozlarda daha çok wamplığını kullanabilirsin.Böylece blog daha iyi takip edilir ve takipcilerinde memnun olur.
    takipdeyim....

    YanıtlaSil
  5. bütün bu eleştirileri kabuleniyor ve önümüzdeki günler için süper kombinler yaratmak için stilist arkadaşlarımı eve çağırıyorum. =)))

    YanıtlaSil