17 Haziran 2010 Perşembe

Gün yüz otuz sekiz: Müzik ruhun gıdası!


Bugün sabah dolap diplerini kurcalarken sonunda çoktandır aradığım çantayı buldum. Ama işe gitmek için evden apar topar çıkmak zorunda kaldığımdan ipoduma şarkı yükleyecek vakit kalmadı. Bugün çooook koşturup, yoruldum. Sizde soruyorum ipoduma yeni playlist yapacağım, favori şarkınız nedir?

10 yorum:

  1. işte bu beklenen özlenen tablo :)) çorap secımın guzel boyle coraplara dewam et lutfen.. hatta jartiyer giymeye ne dersin ? arada dısılıgını ortaya cıkar bence.. bnce artık su duvar olayından kurtul hep kızdık beyaz duvardasın dıe ama bnce artık herhangı bı duvar onunde poz vermeyi bırak.. baslardakı gibi emin ol busefer herkes blogunu heyecanla takıp edıcektır. bıde resımler dısında bı onerım war sana.. lutfen sana yorum yazanlara mumkun oldugunca tek tek cevap yazmaya calıs.. zaten artık resımlerıne 10 kısıden fazla yorum yazılmıo.. bunlara bırer ıkıser cumle yazmak cok zor olmamalı.. tesekkurler..

    YanıtlaSil
  2. onceki yorumlarda ınsanlar sana hep kıyafet onerılerı sunmustu ama sanırım hıcbırını uygulamıcan.. bence bızım dedıklerımıze onem vermelısın.. çorap seçimin gerçekten çok hoş.. ince siyah desenlide giy bence..

    YanıtlaSil
  3. Coldplay - Talk (:

    YanıtlaSil
  4. fuji & miyagi - Knickerbocker mutlaka :)

    YanıtlaSil
  5. bu çorap süper ne marka acaba modeli?*

    YanıtlaSil
  6. one republic-all the right moves mükemmel=)

    YanıtlaSil
  7. evt çorap markasını cok merak ettim bende. pentide göremedim böyle bi model.

    YanıtlaSil
  8. neden bu çorap markalarını sorumuza cvp vermiyorsnuz?

    YanıtlaSil