7 Haziran 2010 Pazartesi

Gün yüz yirmi sekiz: Yaz pazarları




Dün yorumlardaki eleştirileri aldım. Kabullendim. Önümüzdeki günler için stilist arkadaşlarımdan kombin önerileri almak üzere kendisini eve çağırdım. Birbirinden ayrı tarzlar yaratacağım.

Bu arada bir iki de size bilgi geçeyim Bistro Fun Fatale'de her salı Designer Sample Sale konsepti başlamış 11-21 arasında. Bu hafta Oye Swimwear var. Mayolarına bayılırım. Cuma günleri de Kanyon'da tamamen organik ürünlerin satıldığı "Organikanyon" kurulacakmış.

6 yorum:

  1. artık daha çekici coraplar kullanmalısın bence..

    YanıtlaSil
  2. bir de ev ortamı şart mı? yani bu aralar yağmur yağdığını kabul ediyorum ama ev dışı ortamlarda da çekim yapılabilir. hava açtıktan sonra. artık mevsim müsait.

    YanıtlaSil
  3. Bende bir önceki ve bu posttaki tüm yorumlara katılıyorum. Bu blogla ilk karşılaştığımda ne iddialı 6 ay farklı kombin nasıl olur ya demiştim. Ama görüyorum ki bu kadar vasat kombinler, hep aynı çekimler,aynı duvar, aynı pozlarla hiçte zor değil. İlk günlerde çok yaratıcı kombin ve resimler son 1 aydır vasatın altında. Değişim şart!

    YanıtlaSil
  4. hepsini yapıcam bütün eleştirilerinizi aldım.bir süredir yeni işe girmeye uğraşıyordum. çok çok çok çalışmaktan bitkin düştüm =(

    iki gün sabrederseniz istediğiniz gibi neşeli, stil sahibi bir kız olup karşınızda durucam

    YanıtlaSil
  5. Eleştirileri böylesi bir olgunlukla karşılaman çok hoş. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ben hala giydiğiniz çorapların modellerini merak ediyorum.penti olduğunu biliyorum ama model ismilerini merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil