12 Haziran 2010 Cumartesi

Gün yüz otuz üç: Bebek'te ikinci tur




Dün yeterince gezemedim. Bugün geri dönerim. Zeynep Erdoğan'dan elbise, Ayşe Deniz Yegin'den kolye, Tru'dan t-shirt, Beta'dan ayakkabı, Sezgi Beşli'den paramın yettiği yere kadar elbise almak niyetindeyim. Bu arada bir yerlerde de Fashionateye gözlükleri varmış. Onlara bakmadan da dönmem geri!!!

7 yorum:

  1. Gercekten sana soylenen hic birseyi dinlemiyorsun, yorumlara cevap atmıyorsun. Su duvardan lutfen artık uzaklas ve ayrıca ayakkabından da gercekten hic haz almamadıgımı hissediyormus gibi 1 haftadır falan giyiyorsun. Bu çeşit çoraplar da gerçekten hiç hoş olmuyor. Bugünkü kombinini ciden hiç beğenmedim. Bana geri kalan günlerin pek iyi geçmicek gibi geliyor. Ve lütfen şu yorumu okuduğuna dair bir cevap döner misin bana? Çok kaba oluyor hiç bir yoruma dönmenen. Çok fazla yorumun yok zaten onlara cevap vermek çok da zor olmasa gerek? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Artık, sözünden dönemediğin,bunca haber olduğun ve pentiyi arkana aldığın için bu işi yapmaya devam ettiğini düşünüyorum.. Gittikçe daha kötü kombinler, acaip kıyafetler, babane tipli içine çorap giyilmiycek ayakkabılar, aynnı dekor.. Daha iyisini yapabilirsin ama belli ki sen de sıkılmışsın bu işten.. Sanıyorum çekimleri haftalık yapıp hergün 5dakikanı ayırıp post yazıyorsun..

    YanıtlaSil
  3. Bugünkü kıyafet çok özensiz olduğu için yorumlar da aynı telden çalmış. Kıyafet çok fena. Ayakkabılar, çoraplar... Çok vahim. Beyaz duvar filan hikaye olmuş bugünkü kılık kıyafetin yanında. Bir önceki yorumda belirtilene katılıyorum. Reklam oldu, Penti desteği vs diye zorlanarak yapıyorsunuz artık bu işi. Geri de dönemiyorsunuz. Projenize yazık oldu.

    YanıtlaSil
  4. hersey bastan asagı cok kotu.. boyle oldugu gıbı elestırılerıde hıc dıkkate almıyosun.. nerde o eskı gunlerdekı kombineler.. bence boyle kotu yapmaktansa bu işi hıc yapmamak daha hayırlı olur.. eger bu blogu eskısı gıbı canlandırmak ıstıyosan bızım onerılermızı dıkkate almalısın..

    YanıtlaSil
  5. hepinizin önerilerini dinliyorum okuyorum mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum.

    bu aralar yalnız kaldım. arkadaşlarım gelicem sana yardım edicem diyor sonra son anda vazgeçiyorlar ben de elimde kameram bir de tripodla kalıveriyorum.

    stilist arkadaşımın işi çıktı önümüzdeki haftaya erteledi buluşmamızı.

    ne kadar zormuş her gün bir kıyafet uydurmak ben de yeni anlıyorum işin inceliklerini. bitirmem bitiremem kendime söz verdim, bu kadar bakıp okuyan insana söz verdim.

    tek ricam var nolur sadece biraz anlayışlı davranın. uzaklaşıcam duvardan da sokaklara çıkıcam. millet arayıp ekmese sokaklarda çekim yapıcam =((((

    YanıtlaSil
  6. çok zor günler bugünler nolur bu kadar acımasız olmayın, bilseniz her şey üstüste geliyor =((((

    YanıtlaSil
  7. buarada sana bıonerı dıkkate alırmısın almazmısın bılmıoum tabı.. eger kıyafet ve corap secımınde zorlanıyorsan neden bızlere hıc danısmıyosun.. mesela en azından k.çoraptan şaşma derım ben.. emınım bırsuru guzel sexy corapların wardr.. en azıdnan kıyafetnn kotu oldugu zamnlar ısı corabınla kurtarırsın.. yanlısmıyım ?

    YanıtlaSil