13 Haziran 2010 Pazar

Gün yüz otuz dört: Şen şakrak şenlik



Bugün bir değişiklik yapıyorum ve size Bebek Şenliği'nde gözüme çarpanlardan hazırladığım bir albümü ekliyorum. Umarım seversiniz =). Bu arada evet, bu iş sandığımdan çok çok zormuş. Bana kombin yapmak konusunda yardım etmek isteyen herkesin fikrine açığım, hatta yalvarırım, bir iki öneri verin de beynimi, ufkumu açın.









P.s: Bugün Multitab dinledik. Çok çok eğlendik. Mutlaka konserlerini yakalamanızı öneriyorum.

6 yorum:

  1. lütfen kısa corap gıyme uzun coraplar sana cok daha fazla yakısıo emın ol.. blogun ılk gunlerındekı gıbı corapların cok hostu o tarz gıy gene.. tesekkurler sımdıden..

    YanıtlaSil
  2. Aklıma bikaç fikir geldi belki işine yarar diye düşünüp yazıyorum. Elbiseni mayo gibi kullanıp beline bi pareo bağlayıp havlu, şapka, terlik belki deniz topu kullanarak denize gidiyormuş havası yaratabilirsin. Biraz maskülen hale sokabilirsin bir ceket oxford ayakkabılar papyon vs ile. Çingene teması yapabilirsin uzun etek giyip saçına çiçek vs.:D Bunlar geldi aklıma umarım işine yarar.

    YanıtlaSil
  3. Kareli etek giyip başına kravat takıp diz altı çorap giy eline klasör dergi vs. alıp liseli kız moduna girebilirsin :D

    YanıtlaSil
  4. diz üstü renkli çoraplar,fötr şapka,şal ve açık renk blazer ceketler..soket çoraplar kötü gözüküyor özellikle yüksek topuklu ayakkabılarla giyilmediği zaman..

    YanıtlaSil
  5. ilk iş şu pis duvarın önünde birdaha resim çektirme birde dış mekanlarda resim çekilmeyi dene
    sonra jartiyer çoraplarını dene kısa çorap hiç yakışmıyor pantolon giyilmeyecekse kesinlikle tercih etme
    erkekte olsun kadında olsun kısa çorap etek ve şortla çok itici

    YanıtlaSil
  6. tamamdır herkesin yazdıklarını okudum. Süpper fikirler verdiniz teşekkür ederim, söz bu duvarın önünde çekeceğim son bir iki kareyi görüyorsunuz. 5 ayrı arkadaşımı ayarladım ki bana yardımcı olsunlar çekimler için. özür dilerim yeniden, haklısınız =(((

    YanıtlaSil