15 Haziran 2010 Salı

Gün yüz otuz altı: Almanya!



Değişime öncelikle neşeli havamı geri kazanarak başlıyor, sonra da Dünya Kupası'nda tuttuğum takımın Almanya olduğunu belirtmek istiyorum. Sizde durumlar nedir? Kim kazanır kupayı?

9 yorum:

  1. çorap şahane :)

    YanıtlaSil
  2. bundan sonra bu blogu kesinlikle takip etmeyeceğim üzerindeki o forma yüzünden sana bundan sonra bol beyaz duvarlı günler çok morarık gördüm seni nedendir bilmem bu arada arjantin alacak kupayı kupanın kulbunu sana yollarm

    YanıtlaSil
  3. öncelikle boyle sapık sapık yorumlar yapanları hemen sil.. terbiyesiz biri utanmadan yorum yapıo.. neyse gelelim kıyafetımıze bız :)) ilk olarak çorabın cok hos cıdden.. sana hep soluodum ztn yorumlarda kısa corap gıyme hep uzun gıy dıe :) ama yıne aynı duvardasın :(( hanı dun sondu bu duvar hanı artık gormıcektık senı bu duvarda :( bnden sana bı onerı yarın daha kadınsı gıyın topuklu ayakkabı desenlı ınce corap falan gayet hos durur sende.. tekrar tesekkurler.. kupayıda bnde senın gıbı almanyanın alıcagını dusunuoum..

    YanıtlaSil
  4. nihayet beyaz siyah pembe gri dörtgeninden kurtulduk:) mor değişik olmuş. biz de bu beyaz duvara hoşçakal diyecektik?

    YanıtlaSil
  5. Kombini sevdim, beyaz duvar olayına gelince çekil artık şu duvarın önünden yahu....:)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Forma güzel (GS), üzerindeki reklam daha da güzel ;) Ne de olsa bizim kurum =)

    YanıtlaSil
  8. bu mor çoraptan istiyorum formamı giydiğim zamanlar için harika :)

    YanıtlaSil