21 Haziran 2010 Pazartesi

Gün yüz kırk iki: Tatil planları



Tatil planlarına başlıyorum. Temmuz başı gibi ya Kaş'a gitmek niyetindeyim, ya da mesela Datça. Bütçem çok fazla yok. Acaba önerileriniz olur mu bana?

10 yorum:

  1. elbiseniz, ince çorap ve sizinle uyumları süper, mest ettiniz fotoyla çok güzel gözlerimize hitap ettiniz. bu tarz resimlerinizi dört gözle bekliyorum, özellikle ince kulotlu çorap size çok ama çok yakışıyor

    YanıtlaSil
  2. çorap güzel ama niye yine beyaz duvar? iki günlük müydü beyaz duvara veda edişiniz?

    YanıtlaSil
  3. efes one love fotolarını ne zaman koyarsın :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. dünkü resme yaptıgım olumsuz nedense silinmiş.. eğer eleştirilere katlanamıyosan kapa bu blogu gıt bodruma yerleş :).. sen yorumları sıldıkce bn yazmaya devam edıcem.. zaten blogun kalıtesı gıttıkce dusuyo ve sen yorum yazan arkadasların onerılerınıde dıkkate almadıgın suruce ııce dusmeye devam edıcek.. gunlerce su duvarın onunde resım cekınme dedık ama ınsanların dedıklerını dıkkate almadıgın burdan bellı.. sana blogunda basarılar..

    YanıtlaSil
  6. bakımlı bir bayansınız gayet hoş bir iş yapıyorsunuz başarılar sizi hep görmek istiyoruz...

    YanıtlaSil
  7. yaaaa adsız yorumları yerine merhaba Ozan, Okan, Orkun, Sinem diye başlamak istiyorum lafa ama yapamıyorum. Sizden ricam bu kadar sert eleştirilere hiç değilse isminizle katılmanız...

    yorum silmedim ama silinmişse affola diyorum. çok sübjektif bir mecra burası birinin beğendiğine diğeri olmamış diyor. ben de biraz ne yapacağımı şaşırdım bu durumda =)

    YanıtlaSil
  8. kimseden tatil önerisi gelmemiş ama!!!!!! =)

    YanıtlaSil
  9. hemen ben önereyim, fazla bütçem yok diyosan ve Kaş taraflarını düşünüyorsan ve daha önce gitmediysen tabiiki de olympoooooossssssss:)))

    YanıtlaSil
  10. Bodrum'a gel desem çok klişe olacak ama bu sıcaktada kaş felan çekilmez hani
    belki 2-3 gun göcek iyi olabilir...

    YanıtlaSil