22 Şubat 2010 Pazartesi

Gün yirmi yedi: Kararsızım



Bazı günler evden çıkmak kabusa dönüşüyor. Hadi elbise tamam =) nasılsa o konuda çok düşünmek gerekmiyor. Peki altına ne çorap giyicez? Havaya baktım, sıcak gibi geldi acaba dedim kısa mı bugünün gideri? Selen (dün gece bende kalmıştı) deli misin sen dedi, daha şubat ayı bitmedi.

Peki dedim. Son on dakikadır dolabın önünde o mu bu mu diye düşünmekteyim. Çukurcuma'da Tabe Kıyamet Vintagerie'ye gitmek için ne giymeliyim?

6 yorum:

  1. slm,

    karar veremedin sanırım ama bu üstündeki çoraplar bence uyar hava dışarda soğuk, ayrıca benimde üzerimde opak bir kulotluçorap var,

    kolay gelsin şekerim

    YanıtlaSil
  2. Çorap kalınlığı fena değil yeterli olur herhalde. Bana 15 denye yetiyor. Hatta sıcak bile geliyor, belikde pantolon altında diye.

    YanıtlaSil
  3. Hakkı derken,!!

    baymısınız??

    YanıtlaSil
  4. Çoraplar çok harika olmuş bence doğru seçim

    Didem hanım külotluçoraplar sadece kadınlara ait giysi değilki neden şaşırdınız google a erkek külotlu çorap yazmanız yeterli pentide çıkartacak eylül ayında gazetede pentinin sahibi sami bey ile röportaj yapmışlardı bu blogtaki diğer yorumlarada bakın derim

    YanıtlaSil
  5. guzeell noktaa! erkeklerin külotlu çorap giydiğini zaten duymuştum ki bence çok mantıklı acayip sıcak tutan birşey kendisi..hoş ben kışın bile babetle geziyorum şekil A:bugun ama yine de erkeklerin de düşünülmüş olması çok yerinde!

    YanıtlaSil