18 Şubat 2010 Perşembe

Gün yirmi üç: Vogue'u beklerken



Vogue yakında çıkacak. Vogue çok yakında çıkacak. Vogue Mart'ta çıkacak. Sitesini açmışlar: http://www.voguemag.com.tr/ Sabahtan beri eski dergiler elimde, zencefilli çay dibimde (evet biraz hasta gibiyim) müziğini dinliyorum.

Onlarca fotoğrafa baktıktan sonra, bugünü elbette alışveriş günü ilan ettim. İstikamet İstinye Park. Tayt, ayakkabı bir de t-shirt gerek. Yarın parti var, gece var, akşam programları var!

3 yorum:

  1. Bloğunuza bayıldım gerçekten çok değişik bir fikir olmuş.Resmen gidip Penti'ye çorapların hepsinden alasım ve kombinleri kopya edesim geldi.Tebrikler...

    YanıtlaSil
  2. Mail adresini bulamadığım için buradan yazayım dedim, yayınlamazsın zaten..

    Merhaba yabancı,

    Nil Ertürk'ün son yazısından bir alıntı;

    ''Duydunuz mu bilmiyorum ama Benetton yeni yüzlerini, açtığı internet sitesine konan fotoğraflarda en çok oyu alan 100 kişi arasından seçecek ve sona kalan 20 kişiyi de New York'a götürecekmişmiş... İlgilenen varsa hemen katılsın yani, ben de New York hayaliyle katıldım ama içerde şimdiden saçma bir sistem oluşmuş durumda herkes profilinize gelip "ay tatlım çok süpersaan bana oy verirsan bean de sana verireem" diye mesajlar bırakıyo bu şekilde kim nasıl kazanır bilinmez ama olur da yolunuz düşerse bana bu adresten ulaşabilirsiniz. Her gün 20 kişiye oy verme hakkınız var ama her gün resetleniyo bu hakkınız ve aynı kişiye yarışmanın sonuna kadar her gün oy verebiliyosunuz mesela, öyle yapın demiyorum tabi ki canııım aman siz de...''

    Bu adres; http://casting.benetton.com/login

    İlgilenirsen haber isterim!

    Bir fani..
    turgay.tr@hot

    YanıtlaSil
  3. Hadi yorumlara cevap vermiyorsun bir derece kabul (yani vardır kabul edenlar), ama en azından cevap vermeyeceksen yayınlamasaydın sevinirdim *-) Rica etsem silebilir misin bu yazının 2. yorumunu?

    YanıtlaSil