19 Şubat 2010 Cuma

Gün yirmi dört: Yanar döner!




Denemelere başladım. Akşamki parti için. Önce sarı çorapları üstüme geçirmiştim. Aynada baktım. Beğenmedim. Çıkardım. Sonra Penti'nin yeni yolladığı paketten bir dantelli seçtim. O da soğuk falan olur diye içime sinmedi.

En sonunda geçen sezonun malları bunlar kontenjanından yanar döner çorabımı kaptım. Üstüne de madem bu yılın modası, neon t-shirt'ümü. Ne dersiniz böyle çıkabilir miyim bu gece sokağa?

8 yorum:

  1. bu corap cok guzel gercekten acaba hala var midir bi bakmali.

    YanıtlaSil
  2. penti erkeklerede külotluçorap çıkaracaktı hala bekliyoruz varsa yoksa herşey kadınlara

    YanıtlaSil
  3. hem çoraba hem t-shirt'e hemde kombinasyona bayıldım. Aynen devam et!

    Ece

    YanıtlaSil
  4. Of ya olmamış bence... Valla bana para verssenşz giyinmem böyle... Hele 25 çorap verseniz hiç ugraşmam. Napıyorsunuz ya anlayamıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Adsız isimli yorumcununda dediği gibi ne güzel valla herşey kadınlara bende amerikadan erkek külotluçorabı getirtip giyiyorum penti erkeklerede külotluçorap çıkaracağını açıkladı ama aylardır tık yok ne biçim ülkede yaşıyoruz yaw... Penti erkek külotluçorabı çıkarsın bende böyle bi bol çoraplı bi tanıtım yapacam :)

    YanıtlaSil
  6. Ben asıl çorap dolabını merak ediyorum.Bu kadar çok çeşidin içinden nasıl seçiyorsun? Hepsini tek tek açmadan tanımak mümkün değil.Varsa bir yolu,biz de göster:)Çorapları nasıl sakladığını resimlersen çok faydalı olur.

    YanıtlaSil
  7. Bu çorabı stil direktörü elle dergisine çıktığında giydi bayılmıştım hatta onun kombinine

    YanıtlaSil