8 Şubat 2010 Pazartesi

Gün on üç: Saç derdi




Şu soruyla karşınızdayım: Saçlarımı kestirsem mi yoksa boyatsam mı? Annem diyor uçlarını biraz aldır, kızlar tutturdu siyah yap tenine ve gözlerine pek yakışır. Şimdi Makas’a doğru yola çıkıyorum. Bakalım artık orada karar vericem.

Başrollerimde
Siyah elbise
Ayakkabı: Nine West
Çorap: Penti
Şapka: Accessorize

6 yorum:

  1. Selam, cumartesi hürriyet kelebek ekinde Onur Baştürk senin bloğundan bahsetmiş..Hemi de ona seni izlemesini Sibel Arna tavsiye etmiş,hadi meşhur oldun hehe..Ben de çok sevdim seni bloğumda da bloğundan bahsettim,merakla izlemeye devam edeceğim..

    http://reyhanlahersey.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. selam siyah elbiseli cici kız,

    yakın zamana kadar saç rengim siyahtı..renk değişikliği için oryal sürdüler..saç derim yandı krem vs derken bi daha hayatta siyaha boyatmam diye söylenip durdum..şimdi kahve saçlarım kısmetse 3 ay içinde de karamel olacak..
    saç rengin bence çok hoş belki modelini değiştirebilirsin..

    sevgiler,
    nurdan

    YanıtlaSil
  3. isminivermekistemeyenamcakızıno18 Şubat 2010 07:52

    yapma siyah siyah yapma...
    şimdi akması falan çok zor olur, kaldı ki sıkılırsan akmasını beklemeden oreal'e geçersin o zaman da yıpranır kötü olur o saçlar =/
    aklıma 10 yıl önceki saçın gelmişti gerçi o zaman siyahtı çok ciciydi ama, ı ıh oolmasın.
    sarı sarı çok şirin böyle :L
    bu arada çizmelerin çok tatlı ^^

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle kumralsın...

    Daha kısa yada uzun, daha koyu yada açık ama kesinlikle kumral

    YanıtlaSil
  5. Bloğunu hürriyet'in köşe yazısından okudum ve takip etmeye başladım. Çok güzel kombinler yapıorsun ve çoraplarına bayılıyorum :D Ama saçlar kesinlikle bu tonlarda kalmalı. Belki kısa yaptırabilirsin hoş olur..

    Ece

    YanıtlaSil
  6. Makas'a doğru yola çıkarken, Hair Mafia'nın önünden geçiliyor galiba.Orada garip sakallı bir kuaför var,tarzından değil ama halinden farklı bir şey çıkarabilir hissi verdi bana...değişik bir şey yapacaksan dene bence!=)

    YanıtlaSil