7 Şubat 2010 Pazar

Gün on iki: Alışveriş merkezi





Morları giydim de, uygun far bulamadım. O zaman dedim bir Metrocity yapıp Inglot’tan bir iki tane kapiyim. Sonrasında da Hazal’le buluşup Upper Crust’ta pizza yiyim. Kim demiş Pazarları sıkıcı olur diye. Önemli olan doğru insanla, doğru yer. Üstelik Beşiktaş’a inmişken Yedi Sekiz Hasanpaşa’dan portakallı kurabiye de alırım.

8 yorum:

  1. ımmm bir hesap yapalım kaç gününüz kaldı bu elbise ile :D

    BELKİ BİLMİYORSUNUZDUR sizin blogu Hürriyet gazetesinden öğrendim ,Bir köşe yazarı yazısında blogunuzu beğendiğini dile getirmişte ;) sevgilerrrr...

    YanıtlaSil
  2. Upper Crust benim de favorim. Akşama ben de bir sefer yapabilirim belki...

    YanıtlaSil
  3. Bence harika bit proje blogunuz . Fakat niye böyle bir girişimde bulunduğunuzu öğrenmek isterim . Kombinasyonlarınız hakkında yorum yapacak sözcükleri seçemiyorum . Arkadaşlarım sizleri eleştiriyor . Ben de onlara ağızlarının payını veriyorum . Günlerimiz böyle geçiyor .

    YanıtlaSil
  4. Evet Hürriyet gazetesi benide buraya yönlendirdi, doğru da yapmış :) devam...

    YanıtlaSil
  5. Mor kaban tek başına demode gibi ama kombinde harika! Saçlar da çok güzel. Yalnız, böyle "morları giymişim" demekle olmaz, kıyafetteki tüm parçaların markalarını da yazın lütfen, merak ediyoruzz!

    YanıtlaSil
  6. hemen yazıyorum =)
    Siyah elbise: siyah elbise
    mor kaban: stephanel (3 sezon önce)
    mor çorap: penti
    gömlek: H&M
    ayakkabı: Jeans Lab
    kemer: Levi's

    YanıtlaSil
  7. @ güldeste dal
    Bütün sabah ben ne giyicem sendromuyla geçiyordu. Bu yüzden sonunda karar verdim. Sadece çorapla bu işi çözebilirim. Şimdi havaya bakıyorum, ona göre çekmeceden bir çorap çıkarıyorum =)

    YanıtlaSil
  8. Selam tekrar,

    Evinizdeki large kalorifer onundeki resimlerinizi başka yerlerde çekmeye başlayın artık. Hep aynı bayar... Artı ben olsam bu proje tutmaz derdim ama gaz alsam belki yapardım lakin ki malesef lakin hareket katın biraz canım. Farklı ojelere yer verin ama mekan değişin biraz canlanın böyle aynı kalorifer de olmaz bu olay. Kıyafere laf etmicem ki diyeceklerim pozitif değil pek....

    İ M Z A
    ---BB---

    YanıtlaSil