4 Şubat 2010 Perşembe

Gün dokuz: Elbisem etek oldu!




Ay dün şahane geçti. Otto’da yemek yedik, Sofyalı olanda. Sonra da müzik dinlemeye Mono’ya. Bugün okuldan sonra sergi gezeceğiz. Milk Gallery ve Alanistanbul’da oyuncaklar varmış. Cem dedi ki sen bayılırsın. Ceeem! Daha şimdiden bu fikre bayıldım!!!

P.S. Sibel Arna twitter'ında Onur Baştürk blog'unda bana yer vermiş. İnanılmaz heyecanlandım.

4 yorum:

  1. http://nilunapiyo.blogspot.com/2010/02/bloglarda-dolasrken-rastladm.html
    sakıncası yok dimi??

    YanıtlaSil
  2. Onur Baştürk bugün gazetedeki köşe yazısında da bahsetmiş senin blogdan!!

    YanıtlaSil
  3. onur baştürk'ün ve sibel arna'nın en sadık okuyucularından biri olarak öncelikle seni tebrik etmeliyim: bu iki isim tarafından farkedilmek keyif vericidir eminim:)

    benim onur'un blogunda yazdığım, blogunla ilgili yorumun: ''bu fikir bana fazlasıyla http://ses-seda.blogspot.com/2009/07/inat-degil-mi-kardesim.html bunu çağrıştırdı:)) ama eğlenceli bir deneyim olabilir!

    bir de, LBD, yani Little Black Dress - Küçük Siyah Elbise’nin hikayesini baştan yaratacağa benziyor. her mevsim ve iklimde, her okazyonda, gerek smart casual, gerek romantik, işe giderken, alışverişe giderken, cenazede veya düğünde, yatakta ve sokakta.. her yerde ayrı bir anlam yaratabilen küçük siyah elbise; özellikle global ekonomik kriz nedeniyle kıymete bindi. aksesuarlarla, farklı kombinasyonlarla kişiselleştirilen küçük siyah elbise, ekonomik ve kalıcı seçimlere örnek gösteriliyor.

    bu yüzden ben bu bahsettiğin blogu, kendim de bir blogger olarak, izlemeye varım!:)''

    sonuna kadar destekliyorum seni şeker!
    hatta blog sayfam ses-seda.blogspot.com dışında bir de mini-blog olarak kullandığım http://twitter.com/sesseda twitter'da da senden bahsedicem!

    YanıtlaSil
  4. Daha da yok artık ya... Abartmayın ne var ki ortada yapılan... Offff. Artı model ı----ıh kıyafet kombinasyonu ıııı-ıhi Penti dikkat, kaş yaparken göz çıkmasın. Haydi kolay gelsin

    İ M Z A
    ---BB---

    YanıtlaSil